Până în acest moment, nici eu nu am știut că ridichea poate fi consumată și coaptă, nu numai crudă. Așa au ajuns în tava cu pulpe de pui câteva ridichi bune, niște cartofi (normal), pentru că, în aceste părți, este una dintre garniturile de bază pe care te poți baza într-o combinație puțin neobișnuită, cum ar fi ridichile coapte. Iar pe farfurie am creat o atmosferă care integrează anotimpul rece și cel cald, carnea s-a copt în ulei de cocos, iar ridichile le-am stropit cu suc de portocale.
Pregătire
Pulpele de pui le condimentăm cu sare, piper, le ungem cu ulei de cocos și le așezăm într-o tavă cu cartofii tăiați în sferturi. Acoperim tava cu folie de aluminiu și coacem la cuptor preîncălzit la 200 de grade pentru aproximativ 30 de minute. Adăugăm ridichile tăiate în două, coacem încă 20 de minute, după care rumenim toate ingredientele pe funcție de grill. Filetăm o portocală, cealaltă o stoarcem și amestecăm cu zahăr, praf de usturoi, condimentăm cu sare, piper. Felul servit îl stropim cu suc condimentat de portocale.