Kofta de carne de miel

2025-04-29
Porție: 4
  • Distribuiți:

Pregătire

Într-un bol amestecăm carnea, ceapa și usturoiul mărunțit, verdețurile și condimentăm cu sare, piper, chili. Punem la o parte să se odihnească. Mulți nu tolerează coriandrul verde, deși acesta este esențial în această rețetă, însă poate fi înlocuit cu semințe de coriandru.

Pentru salată tăiem legumele în cubulețe, le punem într-un bol, condimentăm cu coriandru proaspăt (putem înlocui cu pătrunjel), sare și lăsăm puțin la o parte.

Înainte de coacere punem la înmuiat niște bețe de frigărui din lemn, după care formăm din carnea condimentată rulouri cilindrice și le înfigem pe frigăruile înmuiate. Le pregătim peste cărbuni, la grătar. Pregătim și lipiile pe grătar. Servim mâncarea cu salată proaspătă de primăvară. Este un preparat delicios, perfect pentru a întâmpina primăvara!