Orez mexican cu roșii





Pregătire

La ceapa, usturoiul, ardeiul iute, mărunțite din rețeta originală, eu am adus o completare cu doi morcovi și un ardei kapia. Legumele le-am călit, am adăugat orezul spălat, roșiile coctail, sucul de roșii, supa de bază și condimentele. Aș dori să atrag atenția celor interesați asupra faptului că, dacă preferați ceva mai puțin picant, ar fi bine să folosiți mai puține condimente, deoarece preparatul conține deja trei ingrediente care, chiar și separat, nu sunt deloc blânde cu papilele gustative. Modul de preparare a fost simplificat datorită folosirii oalei sub presiune, care, din experiența mea, gătește rapid și sigur (după ce începe să șuiere, 5-10 minute, în funcție de cantitate). Înainte de servire, am adăugat o conservă de fasole roșie și porumb. Nici câteva frunze de mangold n-ar strica, doar că nu aveam la îndemână! Se poate presăra și coriandru, mai ales dacă se găsește prin zonă! Cei care mănâncă carne îl pot consuma cu friptură!



- www.szekelykonyhaeskert.ro -