Amestecăm urda zdrobită și iaurtul. Condimentăm cu sare, piper. Adăugăm ceapa, ardeiul, mărarul mărunțit și mai adăugăm sare și piper dacă este necesar. Servim cu pâine și kimchi de ceapă verde.
Kimchi de ceapă verde
Tăiem cepele în bucăți de aproximativ 6 cm și le tăiem pe lungime în două. Turnăm peste sosul de pește, amestecăm bine și punem deoparte. Amestecăm apa, făina de orez și zahărul, le încălzim până la fierbere, adăugăm mărul, usturoiul, ceapa și crema de ardei iute dat prin blender. Acest amestec îl transferăm cu o lingură peste cepe, amestecăm și așteptăm cu răbdare. Dar nu lângă kimchi, deoarece are un miros destul de puternic (ca să mă exprim mai delicat), iar fermentarea durează cam trei zile. Din acest motiv, o punem într-un recipient bine închis și ne ocupăm de alte lucruri. E bine să o amestecăm o dată pe zi. Se poate spune că în acest fel crema noastră de urdă, care nu e chiar foarte plină în gusturi, ajunge la un alt nivel!